top of page

Online fundur | Hugskot um sunnan kost.

Mikukvøldið 21. september kl 18:00 til 20:00 verður ein online fundur við hugskotum um sunnan kost.

Sí frágreiðing niðanfyri.


"Se med, bliv inspireret, og stil spørgsmål til TV-kok og opskriftudvikler, Louisa Lorang, når hun onsdag den 21. september kl. 19.00 går i køkkenet for sclerosesagen til kommende online møde.


Louisa Lorang er opskriftudvikler på menuen til dette års MS MIDDAG, der løber af stablen fra den 21. – 30. oktober, og til online mødet onsdag den 21. september giver hun alle muligheden for at blive klogere på sund, velsmagende mad med masser af friske råvarer, der gør det nemmere at få endnu mere grønt og velsmag ind i hverdagskosten.

I løbet af aftenen kan du stille direkte spørgsmål til Louisa, der svarer lystigt på alt, der har med mad til hverdag og fest at gøre. Hun giver gode hverdagsråd til nem, hurtig og sund hverdagsmad og tager os samtidig med på MS MIDDAG-rejsen, da hun tilbereder et udvalg af retterne fra årets MS MIDDAG.


Er du allerede tilmeldt MS MIDDAG, er denne aften derfor en kærkommen mulighed for at blive guidet igennem nogle af de retter, du selv skal lave om en lille måneds tid, af selveste Louisa – og for dig, der endnu ikke er tilmeldt, kan det være, du bliver inspireret til at melde dig som vært for en verden uden sclerose.


Ellers er der masser mulighed for at få generelle gode råd og masser af inspiration til lækker og sund mad fra TV-kokken."
22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page