top of page

Talgildur fyrilestur 9. februar kl 18:00

Updated: Feb 2, 2022


Fá tað nýggjastu vitanina um venjing og hvørja ávirkan venjingin hevur á Sclerosu.

Fyriskapararnar siga hetta um fyrilesturin:


"- Et virtuelt foredrag om betydningen af fysisk træning tidligt i sygdomsforløbet – med praktiske tips til hvordan du trænerbedst

På årets første online medlemsmøde deler Morten Riemenschneider, ph.d.- forsker på Aarhus universitet, Institut for Folkesundhed, ny viden fra sin forskning i, hvordan regelmæssig træning tidligt i sygdomsforløbet med sclerose ser ud til at kunne beskytte vigtige hjerneområder og styrke kroppens modstandskraftmod sygdommen.

De sidste tre år har Morten Riemenschneider forsket i effekten af fysisk træning i de tidlige stadier af sclerose, som en behandlingsform, der kan supplere den medicinske behandling. Det er han den første nogensinde, der har undersøgt.

Morten har for sin forskning modtaget prisen Young Investigator Award fra The European Charcot Foundation. Du kan derfor se frem til et spændende og oplysende virtuelt foredrag.

Efter Mortens nye og vigtige forskningsresultater kommer Julie Eriksen, fysioterapeut fra Sclerosehospitalet i Haslev, og giver praktiske tips til, hvordan du træner bedst med sclerose.

Vi glæder os til at se dig til et spændende medlemsmøde, hvor du vil blive meget klogere på, hvordan du bedst kan hjælpe dig selv og din krop."

Tilmelding fer fram við at týsta á hesa leinkjuna: https://sclerose.nemtilmeld.dk/267/

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page